de van dijk groep

Even voorstellen
Lees meer

Een stukje geschiedenis

Ondernemen in het vastgoed is Henk van Dijk met de paplepel ingegoten. Als jonge jongen werd hij al betrokken bij het vak. Vervolgens is hij vanuit zijn bedrijf in tuinen en bestratingen de wegenbouw ingerold. Van daaruit zag hij kansen en begon hij met beleggen in vastgoed. Eerst klein, maar het bedrijf groeide al snel steeds groter en werd verder geprofessionaliseerd. Inmiddels heeft hij al meer dan 15 jaar ervaring en runt hij samen met zijn team een succesvolle onderneming.

Het team

Een succesvol bedrijf runnen doe je natuurlijk niet alleen. Een heel team van specialisten staat inmiddels voor u klaar om u overal mee te helpen. Op kantoor wordt alles tot in de puntjes geregeld en de technische dienst neemt het onderhoud, service, overdrachten en opleveringen voor zijn rekening. Kom gerust even langs voor een kop koffie om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Een afspraak maken? Dat kan!

Neem gewoon even contact op. Dan kijken we samen vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Van Dijk Groep is een betrokken bedrijf dat altijd zorgt dat alles goed geregeld is. Een bedrijf met veel kennis en de juiste contacten. En een altijd prettige samenwerking op basis van vertrouwen. Dat is voor ons een echte must.

Owen Beuving – Beuving- dak & montagetechniek B.V.